Yhdistys

SEAT Club Finland on valtakunnallinen SEAT-merkkisiin autoihin erikoistunut merkkikerho. Kerho on perustettu elokuussa 2002 ja vuoden 2003 helmikuussa kerho rekisteröitiin Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään yhdistysrekisteriin nimellä SCF ry.

Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on levittää Seat- ja autotietoisuutta jäsentensä keskuudessa, edesauttaa Seat-autojen arvostusta ja harrastusta Suomessa. Lisäksi vielä pyrkiä edistämään jäseniensä auton hallintataitoa ja antamaan liikennevalistusta.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys:

- Järjestää tapaamisia jäsenilleen.

- Osallistuu näytteilleasettajana autonäyttelyihin sekä vastaaviin tilaisuuksiin.

- Järjestää ajoharjoittelutilaisuuksia jäsenilleen mm. ratapäivien muodossa.

Yhdistys tekee yhteistyötä maahantuojan lisäksi myös muiden yritysten kanssa. Tästä osoituksena mm. yhteistyökumppaneiden tiloissa järjestetyt SEAT-aiheiset klubi-illat. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös etuja, joita jäsenemme voivat tarvittaessa hyödyntää.

Toimintansa rahoittamiseksi yhdistys kerää jäseniltään kertaluonteisen liittymismaksun sekä vuosittaisen jäsenmaksun. Kaikki varat käytetään yhdistyksen jäsenien eduksi vuosittain valittavan yhdistyksen hallituksen määrittelemällä tavalla. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Seat-auton omistaja tai haltija. Edellisestä poiketen jäseneksi voidaan hyväksyä myös muu aktiivinen henkilö, joka on kiinnostunut Seat-autoista.

Heräsikö kiinnostuksesi SEAT-kerhotoimintaan? Vai haluatko muuten tukea toimintaamme? Liity siis jäseneksi. Lisätietoa jäseneksi liittymisestä löytyy Jäseneksi-linkin takaa. Lisäksi sivuiltamme löydät myös keskustelualueen, joka myös toimii pääasiallisena tiedotuskanavana jäsenillemme, sähköpostin ohella. Keskustelualue on käytössä myös kaikille SEAT-autoista kiinnostuneille vaikkei jäsenyys itsessään kiinnostaisikaan. Mahdollisiin pikkuongelmiin saattaa ratkaisu löytyä vain hiiren klikkauksen päästä…