Seat Club Finland

Tervetuloa!

Tervetuloa www.seatclubfinland.com -sivustolle. Tämä on SCF ry:n ylläpitämä sivusto minkä tarkoituksena on levittää Seat tietoisuutta sekä olla Seat harrastajien kokoontumispaikka internetissä.
3 uusinta uutista
Yhdistystoiminnan lakkauttaminen - 26.11.2016 16:42 - Marko Tomell

Yhdistyksen vuosikokouksessa on esityslistan mukaisesti hyväksytty yhdistyksen 14 vuotta kestäneen toiminnan lakkauttaminen. Yhdistyksen toiminta on jo vuosia hiipunut eikä aktiivisten jäsenten määrä ole päätä huimannut, joten toimintaedellytyksiä ei nähty olevan.

Sivuston kohtalo on vielä auki. SCF.fi -domain tulee poistumaan käytöstä marraskuun lopussa. Varsinainen www.seatclubfinland.com -osoite on käytettävissä vielä useamman vuoden, mutta palvelun hosting päättyy alkuvuodesta. Sivusto tullaan todennäköisesti siirtämään muualle siten, että viestit ovat vain luettavissa.

Ystävällisin terveisin,
SCF ry hallitus 

  muokattu: 26.11.2016 17:05
SCF.fi domain poistuu käytöstä 1.12.2016 - 17.11.2016 20:47 - Marko Tomell
Sivuston osoitteista poistuu kuunvaihteessa käytöstä lyhyempi scf.fi -domain. Alkuperäinen seatclubfinland.com -osoite säilyy edelleen käytössä. Lyhyempi versio onkin ohjannut käyttäjät tuohon varsinaiseen osoitteeseen mutta jos olet sen johonkin tallentanut niin muista käyttää jatkossa pidempää versiota.  
» Uutisarkisto