Seat Club Finland

Tervetuloa!

Tervetuloa www.seatclubfinland.com -sivustolle. Tämä on SCF ry:n ylläpitämä sivusto minkä tarkoituksena on levittää Seat tietoisuutta sekä olla Seat harrastajien kokoontumispaikka internetissä.
3 uusinta uutista
Jäsenmaksut 2010 - 15.03.2010 23:59 - Marko Tomell

Yhdistyksen vuosikokouksessa vahvistettiin jäsenyyden vuosimaksun suuruudeksi 15€.

Jäsenmaksuista on lähetetty laskut sähköpostilla jäsenille tiedossa oleviin sähköpostiosoitteisiin. Perinteisellä postilla laskut lähtevät liikkeelle, niille joiden sähköpostiosoitetta ei ole yhdistyksen tiedossa, ensi viikon aikana. Muistathan käyttää laskussa näkyvää viitettä.

Muistathan ilmoittaa yhteystietojen muutoksesta tai jäsenyyden irtisanomisesta esimerkiksi sähköpostilla yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen info@seatclubfinland.com.

  muokattu: 16.03.2010 00:08
Yhteystietojen päivitys muistutus - 15.05.2007 20:38 - Joni Saksholm

Hyvät yhdistyksen jäsenet. On se aika vuodesta kun tarkistelemme yhteystietojanne. Jos tunnet piston sydämmessä, että olet unohtanut ilmoittaa uudet yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Tilanteen voi korjata lähettämällä info@seatclubfinland.com osoitteeseen jäsennumeron ja nimen kera muuttuvat yhteystiedot.

Myös samaan mailiin on suositeltavaa ilmoittaa uudesta vaihtuneesta sähköpostiosoitteesta. Tämä on tärkeä siinä mielessä, koska yhdistys lähettää välillä tiedotteita jäsenilleen sähköpostitse.

Kevät terveisin
SCF ry:n hallitus

  muokattu: 15.05.2007 20:51
» Uutisarkisto
© Seat Club Finland. Valid CSS 2.0 & XHTML 1.0